Katalog sal

Nasze sale

Oferujemy doskonale, w pełni wyposażone, klimatyzowane sale, które możemy dostosować indywidualnie do potrzeb i wymagań Klienta. Nasi pracownicy zaoferują i przygotują salę do zebrań, egzaminu czy szkoleń, ustawiając odpowiednio krzesłai stoły oraz wyposażając w niezbędny sprzęt do komfortowego przeprowadzenia spotkania. W ramach kompleksowych usług, nasz ośrodek szkoleniowy oferuje szybką i sprawną pomoc techniczną oraz w zależności od potrzeby bazę noclegową, pełen catering oraz sale wypoczynkowe i sportowe.

Do dyspozycji naszych klientów oddajemy sale o rozmaitym charakterze. W zależności od indywidualnych potrzeb Klienta proponujemy sale szkoleniowe, sale konferencyjne, laboratoria komputerowe oraz sale sportowe. Jedną z dodatkowych usług jakie świadczymy jest obsługa cateringowa, którą zajmuje się restauracja Plikaro działająca na terenie naszego ośrodka.

Nasz ośrodek szkoleniowy w ramach świadczenia kompleksowych usług organizacji szkoleń i konferencji w cenie wynajmu każdej sali oferuje Państwu: pomoc techniczną, nagłośnienie, flipchart lub whiteboard. Wypożyczamy sprzęt komputerowy, multimedialny, oraz biurowy. Posiadamy także najnowocześniejsze laboratoria komputerowe.

Dysponujemy także wypożyczeniem:
  • telewizorów
  • rzutników multimedialnych
  • sprzętu komputerowego
  • sprzętu oświetleniowego
  • nagłośnienia
Centrum oferuje państwu także:
  • dostęp do internetu
  • drukarki
  • skaner
  • ksero
  • fax

Katalog sal powierzchnia
m2
wymiary D x S x W
m
zobacz
szczegóły

Z naszych usług korzystali...

Rezerwacja

Godziny rezerwacji:
Telefon:
KWHotel - Oprogramowanie Hotelowe

CENTRUM KONFERENCYJNO-SZKOLENIOWE FUNDACJI NOWE HORYZONTY
ul. Bobrowiecka 9

Telefon: +48 22 559 22 01
Email: recepcja@centrumkonferencyjne.com.pl
Zobacz Centrum Konferencyjno Szkoleniowe Fundacji Nowe Horyzonty w serwisie mojekonferencje.pl Centrum Konferencyjno-Szkoleniowe Fundacji Nowe Horyzonty

Zapytanie

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w formularzu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych dnia 29 sierpnia 1997r. (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późniejszymi zmianami).