Katalog sal

14,63 x 4,97 x 3,92 m

73 m2

Liczba stanowisk:

Opis / Standardowe wyposażenie:

Sala znajduje się w budynku A na II piętrze. Wyposażona jest w 25 komputerów z czterordzeniowymi procesorami I5-3570S, 8GB pamięci RAM oraz 240GB pamięci dyskowej. Do każdego komputera podłączony jest 21,5 calowy monitor LCD WIDE FULL-HD, ponadto komputery posiadają zainstalowane Windows 10 oraz  Visual Studio 2017, Mozilla Firefox, Chrome, VLC, 7-zip, VirtualBox.

Opcje dodatkowe:

nagłośnienie + mikrofon, wideoprojektor, odtwarzacz CD/DVD, telewizor LCD, inne wg zapotrzebowania.

Zarezerwuj salę A-203

* Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w formularzu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych dnia 29 sierpnia 1997r. (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późniejszymi zmianami).
* pola wymagane