Katalog sal

Sala kongresowa A-501 (Moniuszko)

Wymiary (D x S x W):

Powierzchnia:

30 x 17,7 x 6,85 m

531 m2

Ustawienie (liczba miejsc)

Szkolne:

Egzaminacyjne:

Teatralne:

U-kształtne:

Opis / Standardowe wyposażenie:

Dodatkowe wymiary:

- balkon 17,7 x 7,8 m

Sala "Moniuszko" jest najmniejszą z sal kongresowych znajdujących się w ofercie Centrum, jednak jej powierzchnia i infrastruktura również pozwalalają na organizację imprez dla kilkuset uczestników. Sala posiada odrębną toaletę oraz zaplecze mogące służyć jako garderoba, pomieszczenie socjalne dla organizatora lub magazzyn podręczny. Nad salą znajduje się balkon dla 50 osób, a hol przed salą pozwala na przygotowanie przerwy kawowej, lunch'u, ustawienie stanowisk dla wystawców, etc.

Stanadardowo w ofercie znajduje się: nagłośnienie + 1 mikrofon bezprzewodowy, flipchart/whiteboard + mazaki, ekran 1,8x1,8m

Opcje dodatkowe:

scena, mównica, wideoprojektor, ekran wielkoformatowy, laptop, telewizor LCD, odtwarzacz CD/DVD, inne wg. zapotrzebowania

Zarezerwuj salę A-501 (Moniuszko)

Ustawienie:
szkolne
egzaminacyjne
teatralne
U-kształtne
inne (opisz w polu "Uwagi")

* Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w formularzu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych dnia 29 sierpnia 1997r. (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późniejszymi zmianami).
* pola wymagane