Sale komputerowe

sale komputerowe CKSW swojej ofercie posiadamy sale komputerowe o zróżnicowanej powierzchni. W każdej z nich, specjalnie dla Państwa potrzeb i wygody, istnieje możliwość zmiany ustawienia krzeseł i stołów. Wyposażenie naszych laboratoriów komputerowych - ich sprzęt i oprogramowanie, cały czas poddawane są ciągłej modernizacji. Pozwala to na wykorzystanie ich do nauki obsługi systemów operacyjnych, programów biurowych i graficznych, a także do przekazania i zaprezentowania treści z zakresu multimediów oraz zagadnień programistycznych.

Wszystkie sale wyposażone są w najnowocześniejszy sprzęt komputerowy. Dotyczy to zarówno samych jednostek komputerowych jak i ich podzespołów oraz akcesoriów. Nasze monitory pozwalają na długą i nie męczącą dla wzroku pracę. Oferowane przez nas laboratoria komputerowe do wynajęcia mogą być wyposażone w dodatkowy sprzęt np: projektor multimedialny, ekran projekcyjny czy flipchart lub whiteboard.

Sale komputerowe powierzchnia
m2