Sale kongresowe

sale kongresowe CKSOddajemy do Państwa dyspozycji sale kongresowe umożliwiające organizację imprez masowych nawet dla 1800 osób. Ich rozmiary oraz infrastruktura umożliwiają komfortowe przeprowadzenie takich przedsięwzięć jak kongresy, zjazdy, koncerty (Sala Kongresowa, Sala Moniuszko), targi oraz  inne wydarzenia.

Sale posiadają scenę i proscenium (Chopin i Kongresowa), mównicę, nagłośnienie z jednym mikrofonem bezprzewodowym, dostęp do internetu (WiFi, Lan), dostęp do windy, źródło prądu (również siła), garderoby, toalety, szatnie (płatne), dostęp do światła dziennego, możliwość zaciemnienia.

Odpłatnie  sale wyposażamy w sprzęt konferencyjny i multimedialny - telefon, fax, ekran projekcyjny, wideo projektor, dodatkowe mikrofony oraz inny sprzęt w zależności od zapotrzebowania.

Serdecznie zapraszamy do skorzystania z usług Centrum Konferencyjnego w Warszawie.

Sale kongresowe powierzchnia
m2
wymiary D x S x W
m
zobacz
szczegóły
A-501  (Moniuszko)531 m230 x 17,7 x 6,85 m300140500- SZCZEGÓŁY
A-502  (Chopin)789 m244,6 x 17,7 x 6,8 m600260700- SZCZEGÓŁY
C-300  (Centrum  Kongresowe)1317 m217,8 x 74 x 7,3 m9903001560- SZCZEGÓŁY
REZERWACJA

Z naszych usług korzystali...

Rezerwacja

Godziny rezerwacji:
Telefon:
KWHotel - Oprogramowanie Hotelowe

CENTRUM KONFERENCYJNO-SZKOLENIOWE FUNDACJI NOWE HORYZONTY
ul. Bobrowiecka 9

Telefon: +48 22 559 22 01
Email: recepcja@centrumkonferencyjne.com.pl
Zobacz Centrum Konferencyjno Szkoleniowe Fundacji Nowe Horyzonty w serwisie mojekonferencje.pl Centrum Konferencyjno-Szkoleniowe Fundacji Nowe Horyzonty

Zapytanie

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w formularzu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych dnia 29 sierpnia 1997r. (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późniejszymi zmianami).