Baza noclegowa

REZERWACJA ON-LINE

* Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w formularzu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych dnia 29 sierpnia 1997r. (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późniejszymi zmianami).
* pola wymagane

pokoje gościnne CKS

Oddajemy do Państwa dyspozycji ponad dwieście wygodnych i komfortowych miejsc noclegowych w jedno i dwu osobowych pokojach gościnnych. Oferujemy tanie noclegi w Warszawie dla uczestników organizowanych przez nas konferencji i szkoleń, osób prywatnych oraz turystów. Nasz ośrodek wyróżnia doskonała lokalizacja - znajdujemy się w niewielkiej odległości od centrum miasta, blisko węzłów komunikacyjnych.

Oferujemy Państwu 100 pokoi noclegowych, z których częśc wyposażona jest w klimatyzację, a we wszystkich znajduje się łazienka, telewizor oraz dostęp do bezprzewodowego internetu WiFi.

Oferujemy możliwość wykupienia śniadania przygotowywanego przez Restaurację Plikaro działającą na terenie naszego obiektu.

Nasza oferta świetnie sprawdzi się przy organizacji wyjazdów grupowych, integracyjnych, a także wycieczek szkolnych.

Dla wygody naszych gości oferujemy pojemną przechowalnię bagażu oraz prasowalnię. Ponadto, na terenie ośrodka znajduje się parking dla samochodów osobowych oraz specjalnie wyznaczone miejsce parkingowe dla autokarów i busów.

Nad bezpieczeństwem gości czuwa całodobowa ochrona.

Rezerwacja:

Z naszych usług korzystali...

Rezerwacja

Godziny rezerwacji:
Telefon:
KWHotel - Oprogramowanie Hotelowe

CENTRUM KONFERENCYJNO-SZKOLENIOWE FUNDACJI NOWE HORYZONTY
ul. Bobrowiecka 9

Telefon: +48 22 559 22 01
Email: recepcja@centrumkonferencyjne.com.pl
Zobacz Centrum Konferencyjno Szkoleniowe Fundacji Nowe Horyzonty w serwisie mojekonferencje.pl Centrum Konferencyjno-Szkoleniowe Fundacji Nowe Horyzonty

Zapytanie