Restauracja - Catering

Centrum Konferencyjno - Szkoleniowe wychodząc na przeciw rosnącym oczekiwaniom Klientów oprócz wynajmu sal szkoleniowych i konferencyjnych, oferuje także kompleksowe usługi cateringowe. Za ich przygotowanie odpowiada restauracja "Plikaro" działająca na terenie obiektu.

"Plikaro" to elegancka restauracja składająca się z dwóch sal mogących łącznie pomieścić około 170 osób. Specjalizuje się w daniach kuchni polskiej, bardzo cenionej przez naszych klientów. Restauracja świadczy profesjonalne usługi cateringowe w wybranych salach Centrum, a także poza obiektem - na terenie całej Warszawy. Zapewnia profesjonalną obsługę i stosowny do okoliczności wystrój wnętrz. Na życzenie Klientów może odpowiednio udekorować i przemeblować całą restaurację.

Wymienione usługi są realizowane na terenie Centrum, jak również w miejscu wskazanym przez klienta. Biorąc pod uwagę wieloletnie doświadczenie personel restauracji doradzi Państwu  wybór menu oraz w sprawach dotyczących organizacji szkoleń i spotkań. Przerwa podczas długich i wyczerpujących zajęć jest niezwykle istotna. Sprawia, że możemy zregenerować siły i zmotywować się do dalszej pracy.

Zapraszamy do współpracy zarówno klientów biznesowych jak i osoby prywatne.