Sala sportowa

W Centrum Konferencyjno-Szkoleniowum nie zapominamy także o osobach prowadzących aktywny tryb życia i uprawiających sport. Oferujemy Państwu możliwość wynajęcia hali sportowej, która może być wykorzystana przez Klientów indywidualnych, uczestników organizowanych przez nas szkoleń oraz firmy i instutycje. Hala świetnie sprawdzą się także jako sala WF dla szkół podstawowych, gimnazjów, liceów oraz uczelni wyższych, które nie posiadają własnej sali gimnastycznej.

Dzięki odpowiedniemu wyposażeniu nasza hala sportowa doskonale nadaję sie do uprawiania gier zespołowych:

• siatkówka
  • koszykówka
  • tenis
  • halowa piłka nożna
  • piłka ręczna
  • i inne

Naszą halę można wykorzystać do aktywnego spędzenia czasu wolnego z grupą znajomych oraz jako miejsce do organizacji różnego rodzaju zajęć sportowych. Ponadto, hala sportowa świetnie sprawdza się jako miejsce organizacji imprez tanecznych, muzycznych czy teatralnych.

Gwarantuje to szybkie połączenie ze wszystkimi dzielnicami Warszawy, w tym oddalonym zaledwie o 5 km centrum Warszawy oraz łatwe dotarcie z głównych punktów miasta: