FNH | SOLIDARNI Z UKRAINĄ

Catering, gastronomia w CKS 8
Catering, gastronomia w CKS 9
Catering, gastronomia w CKS 10

Centrum Konferencyjno - Szkoleniowe wychodząc naprzeciw rosnącym oczekiwaniom Klientów oprócz wynajmu sal szkoleniowych i konferencyjnych, oferuje także kompleksowe usługi cateringowe. Za ich przygotowanie odpowiada restauracja Plikaro działająca na terenie obiektu.

Plikaro to elegancka restauracja składająca się z sali jadalnej wraz z bufetem mogącej łącznie pomieścić około 70 osób. Specjalizuje się w daniach kuchni polskiej. Restauracja świadczy profesjonalne usługi cateringowe w wybranych salach Centrum Konferencyjno – Szkoleniowego, dla własnych gości, a także poza Centrum – na terenie całej Warszawy.

Plikaro zapewnia profesjonalną obsługę i stosowny do okoliczności wystrój oraz nakrycie stołów. Restauracja przygotowuje także dania na indywidualne życzenia klientów.

Wieloletnie doświadczenie, miła obsługa, doradztwo w zakresie doboru menu oraz elastyczność w podejściu do klientów są nieodzownymi atutami restauracji.

Plikaro zaprasza do współpracy klientów biznesowych i osoby prywatne.

Kontakt bezpośrednio do restauracji:

Nasza oferta:

Gwarantuje to szybkie połączenie ze wszystkimi dzielnicami Warszawy, w tym oddalonym zaledwie o 5 km centrum Warszawy oraz łatwe dotarcie z głównych punktów miasta: